Sale

Ambu

Res-Cue Mask In red softcase with oxygen inlet

(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
Sale: €14,28
Nu: €12,71 (Incl. Belasting)
Sale: €11,80
Nu: €10,50 (Excl. Belasting)
SKU:
Res-Cue Mask AMBU
Beschikbaarheid:
Delivery time of this product is 2 - 5 work days.
Toevoegen aan winkelmandje... Het artikel is toegevoegd

Description

Het Ambu Res-Cue Masker is een innovatief ontworpen hulpmiddel voor beschermende hulpbeademing, ontwikkeld om te voorzien in de ademhalingsbehoeften van elke patiënt, zowel in noodgevallen als bij gebruik in combinatie met beademingsapparatuur. Het masker biedt essentiële ondersteuning aan hulpverleners, waardoor zij veilig en effectief kunnen handelen in kritieke situaties.

Kenmerken:

  1. Bescherming tegen direct contact: Het Ambu Res-Cue Masker is ontworpen om rechtstreeks contact met de mond, neus en het gezicht van de patiënt te voorkomen. Dit is van cruciaal belang om hulpverleners te helpen eventuele aarzeling te overwinnen bij het starten van beademingshandelingen.

  2. Transparante koepel: De doorzichtige koepel van het masker stelt de hulpverlener in staat om een visuele controle uit te voeren op de kleur van de lippen en eventueel aanwezig braaksel. Dit draagt bij aan een snelle en nauwkeurige beoordeling van de patiënt, wat van vitaal belang is in noodsituaties.

Specificaties:

  • Afmetingen: Het Ambu Res-Cue Masker heeft compacte afmetingen van 138 mm x 113 mm x 50 mm, waardoor het gemakkelijk draagbaar is en snel toegankelijk in noodgevallen.

  • Materiaal: Gemaakt van 100% latexvrij materiaal, voldoet het masker aan hoge kwaliteitsnormen en minimaliseert het allergierisico's.

Het Ambu Res-Cue Masker is een onmisbaar instrument voor eerste hulpverleners en medisch personeel, waardoor ze met vertrouwen en precisie kunnen handelen in situaties waar elke seconde telt. Het is een waardevolle aanvulling op elke medische uitrusting, met zijn focus op bescherming, gebruiksgemak en betrouwbaarheid in kritieke momenten.