Deas

Silicone Zuurstof masker

(Nog geen beoordelingen) Een beoordeling schrijven
€16,70 (Incl. Belasting)
€13,80 (Excl. Belasting)
SKU:
M00*SI
Beschikbaarheid:
Delivery time of this product is 2 - 5 work days.
Complete weight:
0,05 Kilograms
Toevoegen aan winkelmandje... Het artikel is toegevoegd

Description

het Deas Silicone Gezichtsmasker voor zuurstof, een innovatief ontworpen product dat is ontwikkeld voor zowel handmatige als automatische beademingsapparaten. Gemaakt door Deas, een toonaangevende naam in medische apparatuur, biedt dit masker ongeëvenaarde kwaliteit en functionaliteit.

Kenmerken:

  1. Ontworpen voor Handmatige en Automatische Beademing: Het Deas Silicone Gezichtsmasker is veelzijdig en geschikt voor zowel handmatige als automatische resuscitators. Dit maakt het een waardevol hulpmiddel voor verschillende medische toepassingen.

  2. Hoogwaardig Silicone Materiaal: Vervaardigd uit puur, helder en duurzaam silicone, garandeert dit gezichtsmasker een comfortabele en effectieve afdichting. Het materiaal is van medische kwaliteit en voldoet aan de hoogste normen.

  3. Transparante Constructie: De transparante constructie van het masker biedt zorgverleners de mogelijkheid om de luchtweg en lipkleur van de patiënt gemakkelijk te controleren. Dit draagt bij aan een nauwkeurige monitoring van de vitale functies.

  4. Geen Opblaasbare Manchet: In tegenstelling tot traditionele maskers heeft dit gezichtsmasker geen opblaasbare manchet die moet worden aangepast of het risico op puncties met zich meebrengt. Dit maakt het gebruik eenvoudiger en vermindert het onderhoud.

  5. Compatibel met Acare Demand Module 3DR-001: Het Deas Silicone Gezichtsmasker is naadloos te integreren met de Acare Demand Module 3DR-001. Deze compatibiliteit verhoogt de functionaliteit en maakt een nauwkeurige dosering van zuurstof mogelijk.